V

Luxe Villa Met Zwembad

bedrooms
3
bathroom
3
livingarea
458 m²

De ligging in de Sierra de Altea, een van de meest gewilde gebieden van de noordelijke Costa Blanca, vergroot de aantrekkelijkheid nog meer.

Een villa die design, efficiëntie en kwaliteit omvat. Het heeft een indeling die is ontworpen om de capaciteit van het land te maximaliseren en het genot van het uitzicht op zee vanuit de kamers te vergroten.

Het is toegankelijk via de bovenste verdieping, waar we in de hal binnenkomen, verbonden met de garage voor twee voertuigen. Via de trap of de lift dalen we af naar de middelste verdieping, waar de hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers zich bevinden. De grootste slaapkamer heeft een en-suite badkamer, dressingsruimte en toegang tot een eigen terras. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, grote kasten en een gemeenschappelijk terras.

De dagruimtes bevinden zich op de begane grond, een open en lichte ruimte: een keuken met een centraal eiland verbonden met een van de veranda's en een buitenterras, waar de " infinity pool "ons naar de zee brengt zonder het huis te verlaten. Een ruime woonkamer met grote raampartijen en een toegang tot een tweede veranda en het hoofdterras van de woning, is één van de pareltjes van deze villa's. Op deze verdieping is er ook een wasruimte, een gastentoilet binnen en één buiten, evenals toegang tot de lift die ons verbindt met het hele huis.

De buitenruimtes hebben een speciale relevantie in dit pand, omdat het prachtige uitzicht en het mediterrane klimaat ons uitnodigen om buiten te leven. Diverse terrassen, veranda's en tuinen maken het ontwerp van deze sensationele villa in Altea compleet.

 

 


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Altea
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Bewoonbare oppervlakte: 458 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 3
  • Aantal garages: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden