V

Luxe Appartement In Vakantiecomplex

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
80 m²

Nieuwbouwproject met uitstekend afgewerkte luxe-appartementen en penthouses. 
Dit gelijkvloersappartement is gelegen in een gebouw dat twee hoog is.

De woningen zijn steeds voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, lichtrijke living en open keuken. Deze zijn allen ontworpen om de grote, open ruimtes te verbinden met de tropische binnentuin en zwembaden. De gelijkvloersappartementen zijn voorzien van private tuin, de tussenverdieping van eigen terras en de penthouses hebben een eigen terras en solarium om optimaal te genieten van de prachtige uitzichten en stralende zon.
Elk appartement komt inclusief berging en ondergrondse autostaanplaats en inwoners hebben toegang tot de spa met fitnessruimte.

Dit project bevindt zich op El Raso, een urbanisatie te Guardamar del Segura. Het perceel is gelegen naast het natuurreservaat van La Mata, een unieke omgeving nabij de stranden van de Middellandse Zee. Het zalige klimaat van de Costa Blanca maakt dit de ideale vakantieplek om te ontspannen. 
El Raso biedt alle voorzieningen op wandelafstand. De rustige omgeving maakt deze regio dus zeer gegeerd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. 
Uitstekende locatie op enkele kilometers van de zee en minder dan een halfuur rijden tot de luchthaven van Alicante.


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: El Raso
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Bewoonbare oppervlakte: 80 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden