V

Exclusieve Appartementen Op Uitstekende Locatie

bedrooms
2
bathroom
1
livingarea
58 m²

Exclusieve ontwikkeling van 4 appartementen in penthouse-stijl. De indeling, afgewerkt met duurzame en luxueuze elementen, creëert een mooie balans tussen het gebruik van lichtrijke, open ruimtes met behoud van je privacy.

De woningen zijn voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer, volledig uitgeruste keuken en ruime living die uitgeeft op je terras. 
Ieder appartement is ook voorzien van een eigen solarium om optimaal te genieten van de Spaanse zon. 
Verder vindt je op het dak nog een gemeenschappelijk deel met privaat zwembad. 

Het project is gelegen in Villamartin, een bevoorrechte locatie aan de Orihuela Costa waar je heel het jaar door geniet van een zalig mediterraans klimaat. 
Inmiddels is de urbanisatie zo ver uitgegroeid dat er in de verschillende wijken van Villamartin commerciële centra te vinden zijn met een grote variatie aan winkels, barretjes en restaurants. Net buiten villamartin bevindt zich Zenia Boulevard, het grootste shopping centrum van de provincie, met meer dan 150 winkels en 20 restaurants.
Fervente golfers kunnen hun hart ophalen op de golfbanen van Las Colinas Golf, Las Ramblas Golf, Real club de golf Campoamor en Villamartin Golfclub, die het dorp omringen.
De prachtige stranden van de Middellandse Zee bereik je op slechts 10 minuten rijden en de luchthavens van Murcia en Alicante bevinden zich op respectievelijk 20 en 45 minuten van de residentie. 

Slechts nog één appartement beschikbaar!


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: Villamartin
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Bewoonbare oppervlakte: 58 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 1

Indeling

  • Dakterras: 53 m²

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden