V

Uitzonderlijk Project Van Luxevilla's Met 18O° Zeezicht

bedrooms
4
bathroom
4
livingarea
278 m²
Exclusief luxeproject van 15 villa’s met een exceptioneel zicht op de oceaan!

De villa’s zijn allen ontworpen en gebouwd in de meest luxueuze en hoogwaardige materialen, met het gebruik van enorme raampartijen om je woonst te verbinden met de buitenruimtes: laat de zee binnen in je woonst!
Voorzien van 4 tot 5 slaap- & badkamers, enorme leefruimtes en een moderne designkeuken. De badkamers bevinden zich deels en-suite en overal wordt comfort geboden danzkij ingebouwde kasten. 
Buiten beschik je over ruime terrassen, loungegedeeltes en privaat zwembad met een panoramisch en uniek zicht over de oceaan, omgeving en horizon. 
Enkele villa’s zijn personaliseerbaar met de mogelijkheid tot aanleg van je eigen tuininrichting, bioscoopzaal, sauna, wijnkelder, gym,...

Het project is gelegen aan de Costa Tropical, een prachtige kuststreek  in Andalusië. Met 320 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20º graden is de Costa Tropical in elk seizoen een vakantieparadijs.
Dankzij de zachte winter zijn buitenactiviteiten zoals golfen, tennissen, duiken en zwemmen op elk moment van het jaar mogelijk. De met sneeuw bedekte bergen van de Sierra Nevada bieden zelfs de mogelijkheid tot skiën en andere sneeuwsport.
Verder zijn er vele gezellige kustgemeentes met een ruim aanbod aan winkels, restaurants, bars en andere recreatiemogelijkheden.

Makkelijk bereikbaar via de luchthaven te Malaga op 45 minuten rijden.

Lees meer
€ 1.250.000

Ref: 1707884

Almuñécar

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Almuñécar
  • Prijs: € 1.250.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 278 m²
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 4

Vraag meer informatie