V

Gemeubelde Penthouse Op Golfresort

bedrooms
2
livingarea
57 m²

Volledig ingerichte penthouse (meubelen + huisraad) met 2 slaapkamers, groot terras en parking.

Gelegen op een private resort met golfterrein (front line zicht) met een zuid-west oriëntatie.

Deze penthouse (70 m2) is ingedeeld met een open leefruimte, een ingerichte keuken (kookplaat, oven, dampkap, ijskast met vriesvakje).  2 slaapkamers (met ingemaakte kasten), badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
Groot terras met zonneluifel.  Rolluiken voorzien, airco in de leefruimte en slaapkamers.

Het appartement situeert zich op de 3e verdieping en is bereikbaar via een lift en heeft een overdekte privé parkingplaats.  Per appartementenunit is een gemeenschappelijk zwembad.

Het resort is voorzien van 24 h security en wordt super goed onderhouden.  Er is een mooi aangelegd commercieel centrum “Al Kasar” met waterpartij, restaurants en supermarkt en het resort is bereikbaar via een buslijn.

Condado de Alhama beschikt over vele sportfaciliteiten zoals de Jack Nicklaus signature 18-holes golfbaan, tennis en padelbanen, een fitness club, voetbal en basketbalvelden. U hoeft het resort niet te verlaten om een fantastisch verblijf te hebben en alles is het gehele jaar geopend.

Gelegen in het hart van de Costa Calida, tussen de grote steden Murcia en Cartagena, slechts 25km van de stranden van Mazarrón, op 30 min. Van de luchthaven “Murcia”.

 

Als u zoekt naar rust, natuur en wil genieten van een prachtige omgeving zowel als koppel of met kinderen dan is dit een prachtige plek waarbij je met de wagen kortbij ook de zee, winkelcentra en leuke stranden kan bereiken.

 

 


Lees meer
€ 89.000

Algemeen

  • Type vastgoed: Penthouse
  • Adres: Condado Del Alhama
  • Prijs: € 89.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 57 m²
  • Aantal slaapkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden