V

Uitzonderlijke Villa In Prachtig Natuurresort

bedrooms
6
bathroom
5
totalarea
590 m²
livingarea
305 m²
Uitzonderlijke, luxueuze villa op een ruim perceel met prachtig aangelegde tuinen, terrassen en zwembad. 

De villa is voorzien van 6 slaap- en 5 badkamers, gastentoilet, moderne designkeuken en open leefruimte met glaspartijen die zorgen voor perfecte lichtinval. De 1e verdieping vergroot je ruimte met 140 m2. Deze bovenverdieping biedt 2 slaapkamers, 2 badkamers, een biljartkamer of tweede woonkamer en 2 grote terrassen. Door de grote raampartijen geniet je zowel aan de voor- als aan de achterzijde van een waanzinnig uitzicht over de hele omgeving. Alle ruimtes zijn ontworpen om comfortabel en luxueus te leven, in harmonie met de buitenruimtes maar ook met oog voor privacy. 

Het project is gelegen in een bijzondere, natuurlijke omgeving aan de Costa Cálida. 
Alle woonsten zijn ontworpen om onopvallend binnen de omgeving op te gaan, met prachtige uitzichten over de nabijgelegen golfbaan, bergen, meren en het platteland. Tuinen en terrassen zijn naar het zuiden gericht, waardoor u ideaal genot hebt van de warme winterzon. 
Je beschikt binnen de gemeenschap over sportruimtes, een meditatie-/yogafaciliteit, gemeenschappelijke tuinen en ontspanningsruimtes. 
De omliggende regio is een paradijs voor wandelaars, fietsers en golfers, gezien de verschillende natuurparken en maar liefst 20 golfbanen in de omgeving. 
Verder liggen andere diensten en faciliteiten binnen handbereik: restaurants, winkelcentrum, medische faciliteiten,..
Alles is voorzien. Binnen een kwartiertje bereik je het centrum van Murcia en de kuststrook met de mooiste stranden aan deze Costa liggen op slechts 20 minuten afstand. 
Makkelijk bereikbaar via de luchthaven te Murcia op 20 minuten en die van Alicante op 50 minuten. 

Lees meer
€ 919.000

Ref: 1706331

Murcia

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Murcia
  • Prijs: € 919.000
  • Grondoppervlakte: 590 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 305 m²
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Aantal badkamers: 5

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden