V

Nieuwe Appartementen Aan Super Prijzen

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
65 m²

Een zeer goed gelegen nieuw project met luxe nieuwbouw appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Er zijn gelijkvloersappartementen met tuin en veranda en appartementen op de eerste verdieping met terras en privé-solarium.

In dit complex bevinden zich in totaal 108 moderne, hoogwaardige en energiebesparende appartementen met open ingerichte keuken, slaapkamers met inbouwkasten en pre-installatie voor warme en koude airconditioning.

 

Deze omheinde residentie heeft ook een fantastische gemeenschappelijke ruimte, waaronder twee grote zwembaden en een mooie tuin om te zonnebaden.

 

Prijzen variëren van 149.900 euro tot 189.900 euro. Oplevering verwacht in december 2023.

Deze appartementen zijn gelegen in San Miguel de Salinas, een leuk Spaans stadje in de Costa Blanca Zuid, tussen verschillende golfbanen, waaronder de zeer ggerenomeerde Las Colinas resort. Buiten golfen is de buurt zeer in trek bij wandelliefhebbers, fietsers en natuurliefhebbers in het algemeen. Je bent er omgeven door citrusgaarden, de zoutmeren rond Torrevieja en het nationale park sierra escalona ligt ook bijna voor de deur. En fietsen kan je kilometers lang langs het kanaal dat direct naast de stad loopt.

Alle nodige faciliteiten, met grote verscheidenheid aan bars en restaurants, zowel Spaans als internationale, liggen op wandelafstand. Je vindt er ook basis- en middelbare scholen met een uitstekende reputatie, banken, een gezondheidscentrum dat nooit sluit, enkele apotheken, groot buitenzwembad, voetbal- en atletiekstadion, tennisbanen, padelbanen, basketbalvelden, jeu de boules enz. En de schitterende stranden van Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata, Guardamar, liggen op 10 tot max. 20 minuten rijden. En een dagje shoppen? Dat kan in het moderne winkel centrum La Zenia Boulevard.

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming of een plek om het hele jaar door te wonen dan is San Miguel een geweldige keuze omdat het dus alle voorzieningen heeft. De wekelijkse woensdag straatmarkt is een geweldige gelegenheid om lokaal geteelde verse groenten en fruit, hammen, kazen, olijven, kleding en schoenen enz. te kopen, voordat je een drankje en tapas bestelt in één van lokale gelegenheden.

De luchthavens van Alicante en Murcia liggen beide op ongeveer 40 minuten rijden.


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Nieuwbouw Appartement
  • Adres: San Miguel De Salinas
  • Prijs: € 174.900
  • Bewoonbare oppervlakte: 65 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden