V

Appartement

bedrooms
2
bathroom
2

Ontdek dit betoverende appartement op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van Denia, waar de zeebries zich mengt met het plaatselijke gastronomische aanbod. Dit toevluchtsoord heeft een charmant terras met uitzicht op zee en een idyllische omgeving, omringd door een sereen zwembad, een paddle tennisbaan voor sportliefhebbers en tuinen die uitnodigen tot ontspanning.

 

Binnen ontvouwt zich een intelligent ontwerp met twee tweepersoonsslaapkamers, elk met ingebouwde kasten voor perfecte opslag, twee complete badkamers, een gezellige woon- en eetkamer en een aparte keuken die de chef-kok in je wakker maakt.

 

Deze instapklare woning wacht op je om optimaal te genieten van de zomermaanden. Dompel jezelf onder in een oase waar je de vrijheid hebt om te kiezen tussen de omhelzing van de zee of een verfrissende duik in het zwembad. Bovendien nodigt Denia, met zijn mediterrane dorpse charme, je uit om de rustige en uitgestrekte stranden te verkennen, maar ook om je onder te dompelen in zijn rijke geschiedenis en cultuur, vertegenwoordigd door zijn indrukwekkende kasteel en levendige oude stad vol charme. Laat je verleiden door dit paradijs en maak van dit huis jouw toevluchtsoord in Denia!

 


Lees meer
260.000

Ref: 1709892


Denia

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres:
    Denia
  • Prijs: 260.000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden