V

Top Project Met Goedkope Luxeappartementen

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
81 m²
Prachtig wooncomplex, binnen een uitzonderlijke omgeving!

Dit residentieel project telt 62 woonsten, elk met 2 slaap- en 2 badkamers. Iedere unit heeft een uitgeruste open keuken, met ruime leefplaats. Allen gebouwd volgens de nieuwste normen en met oog voor luxe en comfort: aansluiting voor airco, vloerverwarming in de badkamer, designkeuken,…
De appartementen op de benedenverdieping hebben een tuin, 1e en 2e verdiep beschikken over een ruim terras en de penthouses hebben een privaat solarium om optimaal genot te hebben van de Spaanse zon. Iedere unit heeft een eigen bergruimte en parkeerplaats. 
De gemeenschappelijke zones beschikken over een groot zwembad, kinderbad, jacuzzi en prachtig aangeplante groene zones.

Het project bevindt zich op een uiterst gunstige locatie aan de Orihuela Costa, de perfecte plaats voor ieder type vakantieganger. Om te starten beschik je over alle nodige diensten en faciliteiten binnen de omgeving: supermarkten, restaurants, bars, apotheek,.. In het shoppingcenter Zenia Boulevard vind je een nog ruimer aanbod aan winkels, boetieks en entertainment. 
Strandgangers kunnen terecht op een kustlijn van maar liefst 16 km, met prachtige zandstranden, baaien en mogelijkheden tot watersport. Ook golfers en andere sportliefhebbers kunnen terecht in een van de talloze terreinen of faciliteiten in de nabije omgeving.
Kortom, de ideale locatie voor een korte vakantie, of verblijf het hele jaar door! 

Lees meer
€ 246.000

Ref: 1710294

Villamartin

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: Villamartin
  • Prijs: € 246.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 81 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2
  • Aantal garages: 1

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden