V

Villa

bedrooms
5
bathroom
4
livingarea
978 m²

Ontdek deze prachtige vrijstaande villa in Las Rotas, Dénia, Alicante! Met een uitbreiding van 345m2 gebouwd op een vlak en zonnig perceel van 978m2, biedt deze woning een exclusieve en comfortabele levensstijl.

Verdeeld in twee woningen, verbonden door een binnentrap en verdeeld over twee verdiepingen, biedt deze villa ruimte en comfort voor het hele gezin. Op de begane grond vind je twee tweepersoonsslaapkamers, twee complete badkamers, een aparte keuken en een royale woon-eetkamer met directe toegang tot een overdekt terras dat uitkomt op het zwembad en de weelderige tuin, wat een perfecte ruimte creëert voor buitenactiviteiten en ontspanning onder de warme mediterrane zon.

Op de eerste verdieping zijn drie extra slaapkamers, twee badkamers, een afgesloten keuken en nog een lichte woon-eetkamer met uitgang naar een mooi terras met adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving rondom het pand.

Uitgerust met centrale verwarming op olie en warm/koud airconditioning, garandeert deze villa comfort het hele jaar door, aangepast aan de klimatologische behoeften van elk seizoen.

Gelegen in een van de meest bevoorrechte gebieden van Denia, Las Rotas, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en nabijheid van lokale diensten en activiteiten. Mis de kans niet om van deze villa je nieuwe thuis aan de Costa Blanca te maken!


Lees meer
520.000

Ref: 1710372


Denia

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres:
    Denia
  • Prijs: 520.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 978 m²
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 4

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden